Suquet a l'estil de Cadaques

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 rodajas de Rodaballo
  • 4 tomates maduros
  • 4 patatas
  • 2 ajos
  • 1 vasito de vino blanco
  • Aceite

4 racions

Elaboració

En una bandeja para horno, cubriremos el fondo con aceite,encima pondremos las rodajas del pescado (que habremos salado previamente),despues se trocea el tomate sin piel por encima del pescado,y seguidamente se le añaden los ajos machacados y desleidos con el vino blanco por encima del pescado y el tomate.
Aparte pelar las patatas a lomos de medio centimetro de ancho ( más o menos) y freirlas en aceite,a medio freir,incorporarlas,a la bandeja junto con el pescado.Introducirlo en el horno durante 20 minutos

50min

Notes

Ee vez de Rodaballo se puede hacer también con merluza a rodajas o cualquier otro pescado


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: